EPOKSI PODOVI

Epoxy podovi kao Novi Trend

Epoxy podovi su se do nedavno, tradicionalno koristili isključivo za garaže i podrume, no danas se popularno koriste i za druge prostorije u domovima, poput podova dnevnih boravaka, kuhinja ili kupaonice.
Umjesto da se ograničavate na pločice, parkete i druge tradicionalne materijale prilikom uređenja prostora, isprobajte nešto novo i jedinstveno. Zadivljujući uzorci Epoxy podova neće vas ostaviti ravnodušnim.

Epoxy Podovi
Cijena Epoxy Podova

CIJENA EPOXY PODOVA

Epoksidni podovi po prihvatljivoj cijeni

Cijena Epoxy podova i njihovog postavljanja ovisi o specifičnostima podloge, vrsti koju ste odabrali, kvaliteti korištenih materijala i završnom dizajnu. Ovisi također i o ukupnim kvadratnim metrima, da li je potrebna dodatna priprema i koju ste vrstu završne obrade odabrali.
Najveća prednost je što nije potrebno skidanje postojeće površine, zbog čega su epoksidni podovi u načelu povoljniji od drugih vrsta podova, ali cijena ovisi o mnogo faktora. Ako želite ukrasnu završnu obradu morat ćete izdvojiti malo više po kvadratnom metru, no u usporedbi sa, primjerice, vinil pločicama vjerojatno ćete proći povoljnije. Kontaktirajte nas za više detalja.

PREDNOSTI EPOXY PODOVA

Zašto odabrati Epoxy Podove

Epoksi podovi postavljaju se izravno na bilo koju vrstu podloge koja se već nalazi na površini, stoga su troškovi postavljanja su u samom startu puno niži od ostalih. Glatka i ravna površina Epoxy podova vrlo lako se čisti i održava. Budući da podloga kao takva ništa ne upija, čišćenje nereda je vrlo jednostavno, posebice jer nema brazdi i spojeva.

Gotovo da nema negativnih učinaka na ovu vrstu podnih obloga. Dodatna je prednost što su Epoxy podovi otporni na bakterije i klice, što ih čini vrlo jednostavnim za dezinfekciju. Zbog toga su izvrstan izbor za bolnice i klinike. Izrazito su cijenjeni zbog svoje izdržljivosti. Kada se pravilno postavi, može trajati čak nekoliko desetljeća bez pucanja ili ljuštenja.

Zasto odabrati Epoksi podove
Epoxy Podovi u Domu

EPOXY PODOVI U VAŠEM DOMU

Novi ambijent u vašem domu

Epoxy podovi odličan u izbor za ukrašavanje vaših podova u domu. Dostupni su u raznim bojama koje daju besprijekoran i elegantan sjaj prostoriji u kojoj se postavljaju. Mogu se rasporediti u standardne ili čak personalizirane uzorke i dizajne. Šarolikost izbora čini epoksidne podove ekonomičnim načinom nadogradnje običnog betona i poboljšanja ambijenta Vašeg doma ili ureda.

EPOXY U KUPAONICI

Kupaonice više nisu skliske

Čiščenje fuga i pločica mogu postati prošlost zahvaljujući Epoxy podovima. Održavanje kupaonice učinite lakšim, no obavezni su aditivi protiv klizanja kako bi površina bila sigurnija kada je mokra. Ujedno, nema potrebe skupo plaćati da biste dobili elegantan i luksuzan efekt pločica ili kamena poput mramora. Sa epoksi podovima ostvarite tu ideju na jednostavan i pristupačan način.