MIKROCEMENT

Primjena mikrocementa

Mikrocement je dekorativni premaz sastavljen od cementa, smole na bazi vode, aditiva i mineralnih pigmenata koji se zahvaljujući činjenici da ima odlično prianjanje može nanositi na različite vertikalne i horizontalne površine.
Također se može nanositi izravno na postojeće površine: pločice, gipsane ploče, podne pločice, mramor pa čak i žbuku. Njegova svestranost dovela ga je do sve veće prisutnosti u renoviranju privatnih kuća te u poslovnim prostorima i velikim površinama kao što su sportski centri, industrijske zgrade, hoteli i restorani.
Odabirom mikrocementa za uređenje prostora postiže ne samo vrlo dekorativna, elegantna i sofisticirana završna obrada, već i vrlo postojan premaz.

Epoxy Podovi

MIKROCEMENT KAO DEKORATIVNI BETON

Dekorativni Beton i Mikrocement

Dekorativni Beton je uvijek u modi, a mikrocement je arhitektonsko rješenje moderne tehnologije uvođenja Dekorativnog betona u svaki interijer i eksterijer.
Nanošenje mikrocementa na podove ima bezbroj prednosti. Njegova neprekidna površina, visoka otpornost na promet i habanje, kao i njegova protuklizna završna obrada, samo su neki od razloga zašto je toliko popularan i za unutarnje i za vanjske prostore. Postoji nekoliko tehnika izrade Mikrocementa, te široka paleta boja koja se može  izabrati.

Nikada nećete naći površinu jednaku drugoj zato ga to čini jedinstvenim i savršenim.

MIKROCEMENT NA ZIDU

Vaši zidovi sa Mikrocementom

U odnosu na podove , mikrocement za zidove ima još veći izbor boja i dekora. Ne postoje dva ista mikrocementa zahvaljujući raznolikosti boja i završnih obrada koje nudi ova dekorativna obloga.
Mikrocement je površine bez fuga, te ga to čini i vodonepropusnim, lakšim za održavanje i 100% higijenskim.
Zahvaljujući našim proizvodima možete ostvariti bilo koju, čak i najekstravagantniju ideju. Ako planirate koristiti mikrocement u svom interijeru, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Mirkocement Zidovi
Mikrocement Kupaonica

MIKROCEMENT U KUPAONICI

Kupaonica Više nije ista sa Mikrocementom

Već neko vrijeme mikrocement vlada u uređenju interijera kao najpopularniji trend kada se radi o kupaonicama.
Među njegovim prednostima (uz moderan izgled) možemo spomenuti trajnost, lakoću nanošenja i čistoću - nema fuga, a površina je glatka, tako da se ne skuplja prljavština i naslage sapuna. Štoviše, zabrtvljeni mikrocement je potpuno vodootporan pa se može koristiti u tuš kabinama i za doradu odvoda.
Vrlo lako će zamijeniti pločice, a ujedno je povoljniji i lakši za ugradnju od prirodnog kamena.

MIKROCEMENT U EKSTERIJERU

Vanjski zidovi sa Mikrocementom

Mnogo je razloga zašto je odlična ideja odabrati mikrocement za eksterijere, bilo kao premaz za zidove, fasade, trijemove ili kao kontinuirano vanjsko popločavanje, a u nastavku Vam donosimo samo neke od njih.
Radi se o kontinuiranom premazu koji se nanosi izravno na postojeću podlogu - Drugim riječima, ne trebaju vam fuge i ne morate razmišljati o načinima da se uklopi s ostalim arhitektonskim i dekorativnim elementima, jer mikrocement to sam postiže savršeno. Lagan je za održavanje i moguće ga je napraviti kao protuklizni sistem.
Na kraju, ali ne i najmanje važno, ako postoji jedna posebnost koja savršeno definira vanjski mikrocement, to je njegova trajnost. Može održati svoje performanse u optimalnim uvjetima unatoč protoku vremena i utjecaju vremenskih neprilika.

CIJENA POSTAVLJANJA MIKROCEMENTA

Mikrocement cijena

Cijena postavljanja Mikrocementa u bilo kojem projektu temelji se na brojnim čimbenicima, a ne samo na stvarnom trošku materijala.
Većina završnih obrada na tržištu dolazi s unaprijed postavljenom cijenom po kvadratnom metru. Međutim, kada je u pitanju mikrocement, postoji niz čimbenika koji će odrediti konačnu cijenu njegovog nanošenja.
Odstupanja u rasponu cijena kao i troškovima različitih postavljanja nastaju zbog toga što na cijenu mikrocementa utječu različiti čimbenici poput područja primjene, ukupna veličina područja primjene, postojeća podloga na koju se nanosi i priprema površine za nanošenje