EPOXY MULTICOLOR

Epoxy Multicolor premazi Novi Trend

Epoxy MultiColor podloge mogu oponašati estetiku prirodnog kamena, a da pritom donose još mnoštvo dodatnih pogodnosti: nećete naći prirodni kamen tako visokog sjaja kakav ima Epoxy podloga, njenim odabirom zadržat ćete značajno nižu cijenu uređenja i mnogo su izdržljivije od betona.
Dekorativni premazi koji su mogući sa Epoxy podlogama nepresušni su izvor inspiracije, a da pritom ne morate brinuti o kvaliteti izrade.

EPOXY MRAMOR EFEKT

Uređenje interijera epoxy podlogama

Mramor se već stoljećima koristi u uređenju interijera, a njegov atraktivan i moderan uzorak sada je popularniji nego ikad. Mramor prostoru pridodaje dozu luksuza i raskoša, a uz Epoxy podloge postignite jednak efekt na daleko pristupačniji način.
Podne obloge koje svojim tipičnim šarama i šarmom imitiraju ovaj desetljećima korišten prirodni materijal najčešći su izbor onih koji žele postići slojevito uređenje interijera. Možete birati bilo koju glavnu boju kao i boju “šara”, a među najtraženijima je svijetli, točnije bijeli mramor, sa sivim ili crnim “šarama” koji se uklapa u bilo koji prostor. Unesite u svoje domove novu dimenziju podova koji izgledaju savršeno!

EPOXY MULTICOLOR PODOVI

Višebojni Epoxy Podovi

Multicolor Epoxy podovi doista su jedinstveni sustav iz razloga što dva poda nikada neće biti ista; svaki pod je jedinstvena kreacija. Deset različitih radnika moglo bi postavljati Epoxy pod istih boja, a rezultat bi bio deset različitih izgleda podova i to zbog malih razlika u načinu na koji ga nanose.
Neka vaša umjetnička strana izađe na vidjelo kroz jedinstveni izgled i stil vaših podova!

OSNOVNA BOJA ČINI RAZLIKU

Biranje boje Epoxy mulitcolorpodloga

Bilo koja tehnika nanošenja vrši se tek nakon primjene Epoxy jednobojnog temeljnog premaza. Za tamnije boje obično se koristi crni temeljni premaz, ali za neke svjetlije metalik boje koristit će se svjetlija siva ili bež boja. Budući da je metalik Epoxy gotovo proziran, boja temeljnog premaza je još jedna varijabla koja utječe na to kako će ispasti krajnji rezultat.
Izgled Epoxy mulitcolor poda ovisi i o tome u kojem trenutku će se izvršiti završna obrada. Ako se zavšrna obrada primjeni odmah nakon nanošenja temeljne boje, rezultati neće biti tako učinkoviti kao što bi bili da ste čekali 15 ili 20 minuta. Dok se temeljni premaz se još uvijek kreće i slaže, bilo kakva dorada će iščeznuti. Međutim ako pričekate i dopustite premazu da se stisne i lagano zaželi, premaz će izdržati utjecaj mnogo više, a rezultati će biti djelotvorniji.

LOGOTIP NA VAŠEM PODU

Prednosti MultiColor Epoxy Podova

Epoxy Multicolor efekt na podovima izvrstan je način za stvaranje modernog i jedinstvenog poda za svaki prostor. Sigurno će impresionirati svakoga tko ih vidi, a zbog završne obrade svaki pod je jedinstven.
Ako tražite površinu koja se ne lijepi, dodajemo bezbojnu teksturu za dodatno prianjanje. Izgledaju sjajno u izložbenim prostorima, uredima, ulazima, restoranima i još mnogo toga! Ako želite dodati logotip tvrtke ili neki drugi umjetnički procvat, samo nas obavijestite.

Saznajte više o našim Epoxy podnim premazima i kontaktirajte nas još danas kako biste započeli uređenje